Endüstri 4.0 Çantası

TÜBİTAK tarafından 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları programı kapsamında kabul edilmiş olan ‘Endüstri 4.0 Çantası’ başlıklı projemiz, 1-5 Temmuz 2019 tarihleri arasında İzmir Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir. Projenin katılımcıları, bilim merkezi çalışanları ve seçilmiş olan üniversitelerin mühendislik fakültesi ikinci sınıf öğrencileridir. Proje boyunca katılımcılar, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, günde 2 kez çay/kahve kuru pasta ikramları, kırtasiye malzemeleri, tişört ve teknik gezi için ulaşım imkanlarından bedelsiz olarak yararlanacaktır. Diğer masraflar, TÜBİTAK tarafından karşılanmadığından, katılımcının kendisi tarafından sağlanacaktır. Projemizde bilimsel etkinlikler yanında sosyal program da bulunmaktadır.

Ekte, projemizin afişini ve katılımcı bilgi formunu bulabilirsiniz. Formların doldurularak, en geç 31 Mayıs  2019 tarihine kadar afişte yer alan telefona whatsapp yoluyla ya da e-posta olarak gönderilmesi yeterli olacak olup, katılımcılarla iletişime geçilecektir.

BİLGİ FORMU

Yaklaşan Etkinlikler