G-Tech Yaz Okulları (Veri Teknolojileri Akademisi - Büyük Veri Akademisi)

VERİ TEKNOLOJİLERİ AKADEMİSİ

GENEL NİTELİKLER

Gerçekleştirdiği büyük ölçekli projeler, marka değeri ve saygınlığı ile Türkiye'nin önde gelen bilişim firmaları arasında yer alan GTech, Oracle firmasının en önemli iş ortakları arasındadır.

GTech 18 yılı aşkın Veri Ambarı ve İş Zekası deneyimi ile kamu ve özel sektörde birçok örnek projeye imza atmıştır.

GTech, her yıl  düzenlediği "Veri Teknolojileri Akademisi" ile yeni mezunlara ücretsiz eğitim imkanı sağlamaktadır.
Eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilmekte ve eğitimde yüksek başarı gösterenlere iş teklifi sunulmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

- Sql
- PL/Sql
- Oracle DB
- DWH
- OBI
- ODI

Tarihler:

01.07.2019 - 26.07.2019

Süre:

4 Hafta (20 Gün)

Katılım:

ÜCRETSİZ

Son Başvuru:

31 Mayıs 2019

KATILIM KOŞULLARI

·         Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik, Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerinden 2019 yılında mezun olan veya ilgili alanlarda yüksek lisans öğrencisi olarak eğitimine devam eden,

·         İyi derecede İngilizce bilen,

·         Eğitim takviminde belirtilen tüm eğitimlere kesintisiz olarak katılabilecek kişiler değerlendirilmeye alınacaktır.

Not: Eğitim, İstanbul'da gerçekleştirilecek olup, İstanbul dışından katılacak kişilere konaklama imkanı sağlanamamaktadır.

BÜYÜK VERİ AKADEMİSİ

GENEL NİTELİKLER

GTech, bu yıl ikinci kez düzenlediği "Büyük Veri Akademisi" ile yeni mezunlara ücretsiz eğitim imkanı sağlamaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

·         Striim

·         Kafka

·         Mongo DB

·         Open Sources

Tarihler:

29.07.2019 - 09.08.2019

Süre:

2 Hafta (10 Gün)

Katılım:

ÜCRETSİZ

Son Başvuru:

31 Mayıs 2019

KATILIM KOŞULLARI

·         İyi derecede İngilizce bilen,

Not: Eğitim İstanbul'da gerçekleşecek olup, İstanbul dışından katılacak kişilere konaklama imkanı sağlanamamaktadır.

Yaklaşan Etkinlikler

yarışma patent