Siber Güvenlik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Doğukan Aksu'nun başarısı

Katar'ın Doha kentinde gerçekleştirilen European Innovation Academy - Arab Innovation Academy programı kapsamında 30 farklı ülkeden gelerek yaklaşık 200 katılımcı ile 40 farklı takımın bulunduğu programda, Araştırma Görevlisi Doğukan Aksu'nun Türkiye'deki EyeTalk isimli felçli ve konuşamayan hastaların gözleri ile konuşmasını sağlamak üzere geliştirdiği start-up projesi ile program kapsamında Doha'da oluşturduğu takım, ülkemizi ve üniversitemizi başarı ile temsil ederek 3. olmuştur. Başarısından ötürü üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Siber Güvenlik Anabilim Dalı'nda görev yapmakta olan Araştırma Görevlisi Doğukan Aksu'yu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

İlgili Lİnkler: