Üniversitemizin Siber Güvenlik Topluluğu Bahçeşehir Üniversitesi CTF yarışmasında 2 takımla dereceye girdi.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde siber güvenlik alanında düzenlenen CTF yarışmasına üniversitemizin Siber Güvenlik Topluluğu öğrencilerinden çoğunluğu bilgisayar mühendisliği bölümünden olan 6 kişi 2 grup olarak katılmıştır. Farklı illerden toplamda 15 grubun katıldığı ve 20 soru şeklinde düzenlenen yarışmada takımlar zorlu bir mücadele verdi. Bölümümüz öğrencilerinden Talha GÜNAY ve Kerem SOLMAZ ın bulunduğu "Lorem Checksum" isimli takım yarışmada 2. olmuştur. Süleyman ERGEN, Berke AKIL, Hüseyin ALTUNKAYNAK ve üniversitemizin kimya bölümünden Sevcan KAZDAĞ'da "MCLee" isimli takım ile yarışmada 5. olmuştur. Kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.